Заява Олександра Дубінського

Будь які заяви чи намагання вкинути інформацію про обмін Олександра Дубінського до РФ є нічим іншим, як брудною провокацією, пов’язаною з тим, що його справа повністю сфабрикована ГСУ ДБР та ОГП за вказівкою ОП, та по ній не проводиться жодних слідчих дій. Вкиди про можливий обмін Олександра Дубінського потрібні слідчим органам, щоб скрити фальсифікації, які Олександр та його захисники ефективно та публічно дезовуюють в судах.

Це не просто провокація, це намагання змусити Дубінського погодитись на такий обмін, з урахуванням беззаконня та свавілля, яке відбувається. Водночас сторона захисту та безпосередньо Дубінський категорично заперечує будь які бажання чи надання такої згоди на такі незаконні дії, направленні на приховування фактів злочинного переслідування Дубінського з грубим порушенням усіх норм закону, що стануть публічними ближчим часом під час розгляду справи у суді.

Відповідну заяву про відмову від обміну Дубінський написав та зробив ще в січні 2024 року.

Також хочемо зазначити, що після побиття Дубінського в СІЗО у відношенні до нього прийняті заходи його фізичної безпеки, виконання яких покладено на слідчого, прокурорів та адміністрацію СІЗО.

Комментарии